Lezyne Lite Drive 800XL Voorlamp

Snel overzicht

De Lezyne Lite Drive 800XL is met zijn 800 Lumen een zeer krachtige LED-lamp. Met deze lamp is het zelfs in de donkerste omgeving niet alleen gezien worden, maar vooral ook zien!

Door het aerodynamische ontwerp van de lamp, raakt deze de geproduceerde warmte makkelijk kwijt. Daarnaast kunnen de 2 LED lampen tot wel 800 Lumen geven. Dit is makkelijk te regelen aan de hand van het knopje op de lamp, waarmee je kunt wisselen tussen de 8 verschillende standen (waaronder Daytime Flash). Dankzij de handige Mode Memory onthoudt de lamp de laatst ingestelde functie, nadat deze is afgesloten.

De lamp kan max. 76 uur worden gebruikt zonder te worden opgeladen, dit hangt af van de stand waarin deze wordt gebruikt.

Deze lamp is makkelijk op te laden met de USB-oplaadfunctie en is de hoogwaardige Li-Ion batterij met ca. 6.5 uur weer opgeladen. Door de handige aanpasbare bevestiging, past de lamp op vrijwel alle sturen en frames.

- Zeer sterke LED-lamp
- Licht van gewicht door CNC gefreesd aluminium
- Mode Memory Function
- LED batterij-indicator
- Lange brandtijd (zie tabel afb. 3.)
- Waterafstotend
- Max. 800 Lumen
- Gewicht: 114g.
- USB oplaadfunctie (geschikt voor 2A)
- Oplaadtijd ca. 6.5 uur


Deze lamp is compatible met een remote, waarmee de lamp op afstand makkelijk te bedienen is zonder het stuur los te laten!

Voorraad: In voorraad

€ 59,95
OF

Meer afbeeldingen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.