Lezyne Macro Drive Duo 2-in-1 Lamp

Snel overzicht

De Lezyne Macro Drive Duo 700 is met zijn 700 Lumen een van de sterkere LED-lampen in onze collectie. Met deze lamp is het zelfs in de donkerste omgeving niet alleen gezien worden, maar vooral ook zien!

Door het aerodynamische ontwerp van de lamp, raakt deze de geproduceerde warmte makkelijk kwijt. Daarnaast kan de LED voorlamp wel tot 700 Lumens geven. Dit is makkelijk te regelen aan de hand van het knopje, waarmee je kunt wisselen tussen de verschillende standen. Bovendien is de lamp uitgerust met een achterlamp die tot 30 Lumens sterkte geeft. Het is ook mogelijk om deze in de instellingen uit te zetten en alleen de voorlamp te gebruiken.

De voorlamp varieert in 8 verschillende standen (waaronder de Daytime Flash), daarnaast varieert de achterlamp in 4 standen (inclusief de Daytime Flash). Zo is er voor elke situatie wel een lichtsterkte voor handen. Dankzij de handige Mode Memory functie, onthoudt deze lamp de laatst ingestelde stand nadat deze is uitgezet.

De lamp kan handig gemonteerd worden op de helm dankzij de makkelijke helm-bevestiging. Hierdoor kun je makkelijk de bochten door kijken, voordat je gewone koplamp deze bereikt heeft. Deze lamp is makkelijk op te laden met de USB-oplaadfunctie via de achterlamp. Door de handige aanpasbare bevestiging, past de lamp op vrijwel alle helmen.

- Zeer sterke LED-lamp
- Licht van gewicht door CNC gefreesd aluminium
- Mode Memory Function
- Lange brandtijd (Max. 52h.) (zie tabel afb. 6.)
- Waterdicht
- Max. 700 Lumen
- Gewicht: 93g.
- USB oplaadfunctie
- Oplaadtijd ca. 4-6 uur

Let op! Met de optionele stuurbevestiging voor de Macro Drive Duo, is het mogelijk om de lamp ook op het stuur te plaatsen. U kunt deze vinden onder de verwante producten, of het kopje 'verlichting'!!

Voorraad: In voorraad

€ 84,95
OF

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.