Fietsverhuur


Bent u op vakantie en wilt u zorgeloos een rondje kunnen fietsen? Altijd al willen weten hoe een E-bike fietst? Dan kunt u ervoor kiezen om een fiets te huren. Bij Centerpoint Fietsen kunt u terecht voor het zorgeloos huren van een E-bike of stadsfiets.

Ga naar:


E-bikeverhuur:

U huurt een comfortabele en lichte E-bike met een krachtige en stabiele Bosch middenmotor. Met de bijbehorende accu kunt u gemiddeld 70-80 km fietsen, zonder bij te hoeven laden. Als u een fiets huurt, krijgt u voor extra veiligheid een insteekketting mee, zodat de fiets extra beveiligd is tegen diefstal. Uiteraard stellen wij de fiets graag op hoogte voor u af. 

Stadsfiets verhuur:

U huurt een lichte Gazelle stadsfiets 7 versnellingen en krachtige, vriendelijke rollerbrakes. Als u deze fiets huurt, krijgt u voor extra veiligheid een insteekketting mee, zodat de fiets extra beveiligd is tegen diefstal. Uiteraard stellen wij de fiets graag op hoogte voor u af. 

Tarieven:


 

 

'Zorgeloos op pad' is een diefstalverzekering die u, voor een lage prijs per fiets per dag, dekt in het geval van schade, met een laag eigen risico. 

 

Reserveren:

Vooral in het seizoen kan het erg druk zijn met fietsverhuur. Wij raden u daarom aan om vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch of per e-mail, klik hier voor onze contact pagina.


Algemene voorwaarden

Als u een fiets huurt, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden opgesteld door Bovag. Klik hier voor de geldende voorwaarden.