Verzekering

ENRA

Als u een fiets bij ons gekocht heeft, is het mogelijk deze achteraf te verzekeren via onderstaande module. De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering.

Voor E-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

U kunt een ENRA fietsverzekering afsluiten bij alle met ENRA samenwerkende tweewielerspecialisten. ENRA werkt ook samen met de landelijk opererende ketens Fietsplus, Bike Totaal, Fietswereld en Profile. Voor de volledige details over de fietsverzekeringen van ENRA kunt u de voorwaarden raadplegen (PDF). Bovendien kunt u terecht op de website van de ENRA.

 

ENRA verzekeringen