Vuurwerk

VUURWERKSEIZOEN VAN START

Voor het mooiste, beste en spannendste vuurwerk kom je dit jaar natuurlijk ook naar Centerpoint Fietsen. Onder de naam 'Vuurwerkpoint' zijn we de vuurwerkspecialist van Zierikzee en omstreken. Op onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van vuurwerk weetjes en laten we je prachtig vuurwerk zien.

 

ONLINE VERKOOP

De ONLINE verkoop is inmiddels begonnen en de acties hiervan gelden t/m 24 december 2017. Ook krijg je begin december een vuurwerkkrant in de bus. Met het bestelformulier (achterop het krantje) kun je ook naar de winkel komen en je bestelling alvast doorgeven. Voorbestellen heeft zeker voordeel: het vuurwerk is goedkoper, bij bepaalde bedragen ontvang je een gratis product en je weet zeker dat het door jou bestelde product ook écht geleverd wordt.

 

KLIK HIER VOOR DE ONLINE VERKOOP!

SHOWROOM

Na Sinterklaas wordt onze fietsenwinkel omgetoverd in een heus vuurwerkparadijs! Je kan dan het vuurwerk komen bekijken en eventueel je bestelling doorgeven. Let op! We mogen dan nog GEEN vuurwerk aan je verkopen. Dit mag pas de laatste 3 dagen van het jaar, voor 2017 geldt dan: donderdag 28 december, vrijdag 29 december en zaterdag 30 december. Let op: Zondag 31 december is er dus GEEN vuurwerkverkoop!

Openingstijden: donderdag 08:00-21:00 uur, vrijdag 08:00-21:00 uur, zaterdag 08:00-21:00 uur.

 

VUURWERKVEILING

Op zaterdag 30 december om 19.30 uur houden we onze jaarlijkse SPECTACULAIRE VUURWERKVEILING! Zorg dat je erbij bent en bied mee voor prachtig vuurwerk tegen knallend lage prijzen!

 

GEZELLIGHEID VOOROP

Bezoek onze winkel de laatste drie dagen van het jaar. We doen er alles aan om een gezellig sfeertje te maken.. chocomel.. oliebolletje erbij..! We hopen je dan te zien!

 

BELANGRIJK

Wij verkopen alleen vuurwerk aan personen van 16 jaar of ouder. Legitimatie is verplicht!