Centerpoint beschikt over een showroom met 1200m² aan fietsbeleving. Wij werken uitsluitend met A-merken, dus kwaliteit is bij ons gegarandeerd!

Over Centerpoint

Centerpoint Fietsen is al enkele decennia een begrip op en rondom Schouwen Duiveland.  Sinds Maart 2015 zijn we gevestigd in ons ruime pand aan het Haringvlietplein 4 te Zierikzee. Zo hebben we extra ruimte voor ons ruime aanbod aan fietsen, onderdelen én accessoires. Dit aanbod bestaat uit veel bekende merken, welke bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit en rijcomfort.

Uiteraard helpen wij je graag bij de keuze voor de fiets die het beste bij je past. Je bent daarom van harte welkom in onze winkel voor reparaties, advies of een testrit op een van onze modellen.

Ons team

Meet the team! Het Centerpoint-team is ervaren, deskundig en bestaat uit een groot aantal vaste gezichten. In de winkel kun je altijd rekenen op volledige informatie en persoonlijk advies. Je kunt uitgebreid testrijden en het winkelpersoneel stelt de fiets ter plaatse af op jouw wensen.

Het personeel in de werkplaats heeft reeds tientallen jaren ervaring in het vak en verzorgt het rijklaar maken van uw fiets. Daarnaast staan zij garant voor deskundige reparatie en onderhoud. Zo is je tweewieler altijd in goede handen!

Neem contact met ons op

Showroom en werkplaats

Showroom

De showroom van Centerpoint Fietsen heeft heel wat te bieden. Op de 1200m² staan meer dan 350 fietsen klaar voor hun nieuwe eigenaar.  Op de begane grond is een groot aanbod aan E-bikes, stadsfietsen, transportfietsen, bakfietsen en kinderfietsen uitgestald. Bovendien heb je een ruime keuze aan accessoires en onderdelen. Bij de balie bij de ingang kun je vanzelfsprekend terecht met al je vragen.

Werkplaats

De ruime, open werkplaats vergemakkelijkt het contact met onze monteurs en geven een eerlijk inzicht in wat er met uw fiets gebeurt. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de sportfietsen, vouwfietsen en toerfietsen, ook de tweedehands fietsen. Bovendien is er op de bovenverdieping ook een enorme keuze aan fietskleding en accessoires.

Wij nodigen je daarom van harte uit om een kijkje te komen in onze winkel. Heb je vragen? Onze werknemers staan voor je klaar met gepast advies en een bakje koffie in onze ruime koffiehoek.

Vragen? Neem gerust contact op! Contact