Online een fiets reserveren

Met prachtig weer en hoogseizoen kan het erg druk zijn met de verhuur. Daarom is het makkelijk om jezelf te verzekeren van een huurfiets.

Het is mogelijk om de huurfietsen op je locatie te laten bezorgen en ophalen. Hiervoor kun je een bezorgaanvraag indienen.

Wil je direct reserveren en de fietsen in de winkel ophalen? Dit kan makkelijk en snel door onze online reserveer-tool.

Reserveer direct uw huurfiets

E-bikes

Wanneer je kiest voor een E-bike, gebruik je een prachtige Batavus Wayz E-go 7 speed met Bosch middenmotor (of een gelijkwaardig model). Op deze fiets kun je probleemloos 70-80km fietsen. Dit model is comfortabel uitgevoerd en voorzien van vering in de zadelpen en voorvork. Het stuur is verstelbaar zodat je altijd de perfecte zithouding weet te creeëren.

Aanvullend is het mogelijk een insteekketting te gebruiken om de fiets veilig op slot te kunnen zetten. Ook kinderzitjes kunnen worden geplaatst. Reserveer nu een E-bike!

Stadsfietsen

Kies je voor een stadsfiets? Dan gebruik je een prachtige Gazelle Esprit met 7 versnellingen (Nexus), uiteraard is de fiets in topconditie en beschikt deze over betrouwbare rollerbrakes zodat je altijd en overal veilig kunt remmen. Tevens is dit model voorzien van een stevige standaard, goede verlichting en slot.

Het is mogelijk de fiets extra te beveiligen met een insteekketting. De brede bagagedrager is geschikt voor het plaatsen van een kinderzitje. Reserveer hier een stadsfiets!

Uiteraard wil je je op vakantie geen zorgen maken over eventuele diefstal van je huurfiets. Daarom biedt Centerpoint de mogelijkheid het eigen risico te verlagen voor een laag tarief. Vraag hiervoor bij de uitgifte van de huurfiets naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen
Welke fietsen verhuurt Centerpoint?

Centerpoint verhuurt:

  • Stadsfietsen
  • Elektrische fietsen
  • Elektrische bakfietsen van Urban Arrow
  • Elektrische honden-bakfiets (met deurtje)
  • (Elektrische) tandems
  • Elektrische Ouder-kind tandems
  • Kinderfietsen
Kan ik mij indekken voor diefstal bij het huren van een fiets?

Ja; dit kan. Tegen een kleine vergoeding per fiets per dag, kun je het eigen risico bij diefstal beperken. Vraag bij uitgifte van de fietsen naar de mogelijkheden.

Welke gegevens hebben jullie van mij nodig wanneer ik een fiets huur?

Bij het huren van een fiets vragen we de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, vakantieadres. Tevens vragen we een (veilige!) kopie van je legitimatiebewijs als borg. Uiteraard gaan we discreet om met je gegevens.