Je woont in Zeeland

Als je in de provincie Zeeland (excl. Zeeuws Vlaanderen) of op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee woont, wordt de fiets door Centerpoints’ eigen bezorgservice gratis thuisbezorgd. De fiets is voorafgaand aan de bezorging helemaal nagekeken en gecontroleerd. Als de fiets bij je thuis wordt bezorgd, is de fiets compleet rijklaar. Kortom: je kunt direct een rondje gaan fietsen.

Je woont elders in Nederland

Wanneer je elders in Nederland woont (excl. Waddeneilanden) wordt je fiets bezorgd door het transportbedrijf Besseling of FlevobirdTransport, die veel ervaring hebben op het gebied van fietsbezorging. Voordat de fiets bij ons wordt opgehaald wordt deze helemaal nagekeken en gecontroleerd. Voor de verzending wordt de vervoerd met bescherming om beschadiging te voorkomen. Bij aflevering wordt je stuur rechtgezet en het zadel evt. op hoogte afgesteld.  De fietsen die door Besseling en Flevobird worden opgehaald, worden afhankelijk van je woonplaats 2 tot 5 dagen na het ophalen bij je thuis geleverd. De kosten zijn €39,- voor bezorging. Voor transport naar de Waddeneilanden wordt een extra toeslag gerekend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Je woont in België

Voor klanten uit België wordt het transport ook verzorgd door Besseling of Flevobird Transport. De fiets wordt rijklaar afgeleverd, enkel het stuur wordt voor transport een kwartslag gedraaid en de pedalen gedemonteerd. Bij transport wordt de fiets ingepakt en afgedekt met speciale beschermingsmiddelen. Deze bedrijven bezorgen in heel België, de kosten hiervan zijn €59,-.

Zelf ophalen

Uiteraard is het ook mogelijk om je fiets na aankoop gewoon op te halen in de winkel. Bel ons wanneer je de fiets graag ophaalt, dan zorgen wij dat je nieuwe tweewieler keurig klaarstaat. Vanzelfsprekend kost het zelf ophalen je niets extra.