Je woont in Zeeland

Als je in de provincie Zeeland (excl. Zeeuws Vlaanderen) of op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee woont, wordt de fiets door Centerpoints’ eigen bezorgservice gratis thuisbezorgd. De fiets is voorafgaand aan de bezorging helemaal nagekeken en gecontroleerd. Als de fiets bij je thuis wordt bezorgd, is de fiets compleet rijklaar. Kortom: je kunt direct een rondje gaan fietsen.

Je woont elders in Nederland

Wanneer je elders in Nederland woont (excl. Waddeneilanden) wordt je fiets opgehaald door het transportbedrijf QuickSpeed, die jarenlange ervaring hebben op het gebied van fietsbezorging. Voordat de fiets wordt opgehaald wordt deze helemaal nagekeken en gecontroleerd. Voor de verzending wordt de vervoerd met bescherming van speciale dekens, om beschadiging te voorkomen. Bij aflevering wordt je stuur rechtgezet en het zadel evt. op hoogte afgesteld.  De fietsen die door QuickSpeed worden opgehaald, worden afhankelijk van je woonplaats 2 tot 5 dagen na het ophalen bij je thuis geleverd. De kosten zijn €29,- voor bezorging. Voor transport naar de Waddeneilanden wordt een extra toeslag gerekend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Duitsland en België

Transport naar België gaat ook met QuickSpeed, kosten hiervoor zijn €59,-  per fiets. De fiets wordt hierbij kant en klaar afgeleverd. Ook wordt eventueel het stuur en het zadel op jouw hoogte afgesteld.

Verzending naar Duitsland wordt uitgevoerd door Parcel International. Kosten hiervoor zijn €89,- per fiets! Voordat de fiets ingepakt wordt om schade te voorkomen, is deze helemaal gecontroleerd en nagekeken. De pedalen worden van de fiets gehaald en het stuur een kwartslag gedraaid. Je ontvangt een duidelijke montagehandleiding met instructies om de pedalen te monteren en het stuur recht te zetten.

Zelf ophalen

Uiteraard is het ook mogelijk om je fiets na aankoop gewoon op te halen in de winkel. Bel ons wanneer je de fiets graag ophaalt, dan zorgen wij dat je nieuwe tweewieler keurig klaarstaat. Vanzelfsprekend kost het zelf ophalen je niets extra.

Veelgestelde vragen
Wordt mijn fiets rijklaar afgeleverd?
  • Wanneer we je fiets bezorgen met onze eigen bezorgservice, dus binnen Zeeland of Goeree-Overflakkee, dan leveren we je fiets rijklaar af.
  • Woon je elders in Nederland? Dan bezorgen we met onze bezorgpartner QuickSpeed. Ook hierbij wordt de fiets volledig rijklaar afgeleverd. De fiets is dan compleet nagekeken, versnellingen en de remmen zijn afgesteld. Bij bezorging wordt het zadel en het stuur voor je afgesteld.
  • Bij bezorging naar Duitsland wordt de fiets in doos ingepakt. Hiervoor wordt het stuur een kwartslag gedraaid en de pedalen gedemonteerd. Je ontvangt een duidelijke instructie voor het monteren en rechtzetten van het stuur.
Wat is de gemiddelde levertijd?

De levertijd van je bestelling bedraagt gemiddeld 2 tot 7 werkdagen.

Kan mijn fiets (of pakketje) thuisbezorgd worden? En; wat kost het?

Ja, je nieuwe fiets kan thuisbezorgd worden.

  • Als je in Zeeland (excl. Zeeuws-Vlaanderen) woont of op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, dan wordt je fiets door onze eigen bezorgservice gratis thuisbezorgd.
  • Als je elders in Nederland woont, wordt je fiets bezorgd door onze bezorgpartner QuickSpeed. De kosten hiervoor bedragen €19,- per fiets (fietsen van 16 inch of kleiner worden met GLS verstuurd voor €4,95).

Ja, je pakketje kan thuisbezorgd worden.

  • Voor het bezorgen van pakketjes wordt altijd €4,95 in rekening gebracht, uiteraard kun je je bestelling ook gratis in de winkel ophalen.
Kan ik mijn fiets ook in de winkel ophalen?

Ja, je kunt je nieuwe fiets in de winkel ophalen.

Hoe werkt het herroepingsrecht?

Wanneer je de fiets ontvangen hebt, heb je 14 dagen herroepingsrecht. Indien je je beroept op het herroepingsrecht dien je de fiets onbeschadigd en ongebruikt retour te zenden indien mogelijk in originele verpakking. Je ontvangt dan het aankoop- en verzendbedrag terug. De kosten voor het retourneren van de fiets zijn voor eigen rekening en bedragen €45,- per fiets.