Je woont in Zeeland

Als je in de provincie Zeeland (excl. Zeeuws Vlaanderen) of op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee woont, wordt de fiets door Centerpoints’ eigen bezorgservice gratis thuisbezorgd. De fiets is voorafgaand aan de bezorging helemaal nagekeken en gecontroleerd. Als de fiets bij je thuis wordt bezorgd, is de fiets compleet rijklaar. Kortom: je kunt direct een rondje gaan fietsen.

Je woont elders in Nederland

Wanneer je elders in Nederland woont (excl. Waddeneilanden) wordt je fiets opgehaald door het transportbedrijf Kemachara Transport, die veel ervaring hebben op het gebied van fietsbezorging. Voordat de fiets wordt opgehaald wordt deze helemaal nagekeken en gecontroleerd. Voor de verzending wordt de vervoerd met bescherming van speciale dekens, om beschadiging te voorkomen. Bij aflevering wordt je stuur rechtgezet en het zadel evt. op hoogte afgesteld.  De fietsen die door Kemachara worden opgehaald, worden afhankelijk van je woonplaats 2 tot 5 dagen na het ophalen bij je thuis geleverd. De kosten zijn €29,- voor bezorging. Voor transport naar de Waddeneilanden wordt een extra toeslag gerekend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

België & Duitsland

Voor klanten uit België en het westen van Duitsland wordt het transport verzorgd door Kemachara Transport. De fiets wordt rijklaar afgeleverd, enkel het stuur wordt voor transport een kwartslag gedraaid. Bij transport wordt de fiets afgedekt met speciale dekens ter bescherming.

Dit bedrijf bezorgt in heel België, de kosten hiervan zijn €59,-. Daarnaast bezorgt Kemachara Transport in delen van Duitsland. Hieronder vallen de deelstaten Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Hessen, Rheinland Pfalz, Saarland, Hamburg en Bremen.  Bezorging naar deze Duitse deelstaten kost €199,-

Zelf ophalen

Uiteraard is het ook mogelijk om je fiets na aankoop gewoon op te halen in de winkel. Bel ons wanneer je de fiets graag ophaalt, dan zorgen wij dat je nieuwe tweewieler keurig klaarstaat. Vanzelfsprekend kost het zelf ophalen je niets extra.