Bezorging & Retour

Bezorging

Een fiets bestellen via de webshop gaat snel en gemakkelijk. U kunt de fiets van uw keuze in bestelling plaatsen en vervolgens betalen met het iDeal betaalsysteem. Wanneer uw bestelling is geplaatst ontvangt Centerpoint de door u ingevulde gegevens, vervolgens kunt u de fiets binnen 5 tot 10 werkdagen bij u thuis verwachten.

Op vrijdag worden fietsen binnen de regio Zeeland (m.u.v. Zeeuws Vlaanderen (+€15,-)) en Goeree-Overflakkee gratis bezorgd. In de rest van Nederland bedragen de kosten voor de verzending €25,-. Wanneer de bestelling niet door Centerpoint bezorgd kan worden zal er een extern transportbedrijf worden ingeschakeld om uw bestelling op tijd af te leveren.

Wanneer u een fiets besteld wordt deze goed gecontroleerd voordat deze wordt geleverd. Onder andere de versnellingen en remmen zijn volledig afgesteld zodat u direct kunt beginnen met fietsen.

Wanneer uw fiets per transportbedrijf wordt geleverd hoeft u enkel het stuur recht te zetten en de pedalen op de fiets te schroeven, in verband met het formaat van de doos voor transport.

Momenteel kunt u profiteren van gratis verzending! Geldig voor alle bestellingen boven de €25,- binnen Nederland!


Retour

Wanneer u zich wilt beroepen op het herroepingrecht is er de mogelijkheid het product op te laten halen, de kosten hiervan bedragen €45,-. Uiteraard kunt u ook het product zelf retourneren. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.