Gazelle Innergy Accu Goud

Snel overzicht

Gouden accu van Gazelle voor een scherpe prijs (laagste prijsgarantie)! Geschikt als vervanging van uw oude accu of als reserve accu te gebruiken. Het betreft hier een originele Gazelle accu, inclusief 2 jaar fabrieksgarantie. Met deze accu kunt u onder gemiddelde omstandigheden wel 70-80 kilometer fietsen! Kijk voor meer informatie over accu's en de bijbehorende actieradius op onze e-bike pagina!


Momenteel kunt u profiteren van gratis verzending en betaald u dus slechts €449,- (excl. €12,- verwijderingsbijdrage) voor deze Gazelle Innergy accu Goud! Heeft u een Xtra of Excellent Innergy fiets? Dan moet deze accu elektronisch worden aangemeld. Wanneer u langskomt in de winkel melden wij uw nieuwe accu gratis voor u aan! Voor meer informatie over het aanmelden van een accu kunt u altijd contact met ons opnemen.


Update


Gazelle heeft de Innergy accu's verbeterd. De nieuwe accu is vernieuwd en gemodificeerd op de gevoelige punten van de oudere versies. De accu is op de volgende punten veranderd:  • De behuizing is aangepast, hierdoor is de accu volledig waterdicht.

  • Voor een stabielere prestatie heeft Gazelle gekozen om het achterlicht qua aansturing los te koppelen van de accu. (zie afbeelding 3.)


De accu is nog steeds geschikt voor alle Gazelle Innergy fietsen. U kunt voor het opladen nog steeds dezelfde lader gebruiken en de capaciteit van de accu is gelijk met de oudere versies.

Voorraad: Niet in voorraad

Meer afbeeldingen

Details

 

 
   
         

Merk:

 

Gazelle

                     

Capaciteit:

 

396 Wh

         

Type accu:

  Innergy                      

Actieradius:

 

± 80 kilometer 

         

Versie:

  Goud                      

 

   
         

 

                         

 

   

Belangrijk:

  • deze accu is alleen te gebruiken op een Gazelle Innergy E-bike
  • deze accu kan direct geplaatst worden in het type: Pure, Plus of Miss Grace
  • deze accu moet elektronisch aangemeld worden bij dealer in het type: Xtra of Excellent

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: