Over ons

EEN FIETS VOOR IEDEREEN

Centerpoint Fietsen, hierna te noemen Centerpoint, is sinds maart 2015 gevestigd aan het Haringvlietplein in Zierikzee. U vindt hier een grote showroom van ruim 1200 m2 met een uitgebreid scala aan merken: Gazelle, Batavus, Sparta, Merida, Loekie, Cortina, etc. De winkel is opgedeeld in verschillende afdelingen, zo is er een ruime afdeling met kinderfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen en uiteraard ook elektrische fietsen. Op de eerste etage vindt u een ruime keuze aan mountainbikes en racefietsen.

Centerpoint te Zierikzee

Op centerpointfietsen.nl heeft u de mogelijkheid om fietsen en hun specificaties te bekijken. Het kan uiteraard zo zijn dat er na een bezoek aan de website nog vragen overblijven. U kunt dan geheel vrijblijvend een mail sturen via het contactformulier.

Centerpoint beschikt over een professionele werkplaats waar fietsen opgebouwd, gecontroleerd en nagekeken worden. Kwaliteit staat bij Centerpoint zeer hoog in het vaandel. De klant staat centraal en fietsen moet een aangename en comfortabele ervaring zijn. Het deskundige personeel staat graag tot uw beschikking en is bereid om u meer informatie over een fiets te geven. Indien u dit wenst, kunt u vrijblijvend een testrit maken zodat u een betere indruk van de fiets krijgt.

Na aankoop van een fiets geldt er een garantietermijn van twee jaar op een fiets. Dit houdt in dat als er problemen zijn met de fiets die niet te wijten zijn aan slijtage, valpartijen en andersoortig schade,  de fiets door Centerpoint aangemeld wordt bij de betreffende fabrikant. Centerpoint zal alles in het werk stellen om de garantie zo snel mogelijk op te lossen. Mocht het zo zijn dat u de fiets voor het dagelijks werk gebruikt en niet zonder fiets kunt, is het mogelijk om een vervangende fiets voor u te regelen.

Bij sommige elektrische fietsen is het mogelijk om de garantie op de fiets en het accupakket te verlengen. De verkoopmedewerker zal u op de hoogte brengen van de mogelijkheden hiervan. Een voordeel van extra garantie is dat u er zeker van bent dat u voor die periode gegarandeerd op een goed functionerende fiets rijdt!

Bij aankoop van een fiets in de winkel, of op het internet, zult u altijd de vraag krijgen of u de fiets wilt verzekeren. Centerpoint werkt samen met ENRA verzekeringen. Bij ENRA kunt u de fiets voor drie of vijf jaar tegen diefstal verzekeren. Tevens heeft u de mogelijkheid om de fiets diefstal- casco te verzekeren. Dit houdt in dat de fiets dan voor schade en diefstal verzekerd is. Er geldt hierbij een eigen risico van €25,-.

Alle klanten die bij Centerpoint een fiets aanschaffen, krijgen een eerste servicebeurt cadeau. Tijdens deze eerste servicebeurt wordt de fiets grondig nagekeken en worden eventuele loszittende kabels weer vastgezet en de versnellingen afgesteld. Om langer van uw fiets te genieten is onderhoud belangrijk. Het is daarom mogelijk om een servicecontract af te sluiten voor de tweede en derde beurt. Als u bij aankoop van de fiets beslist om hiervan gebruik te maken, krijgt u de tweede en derde beurt voor prijs van één beurt. Klik hier voor meer informatie over de onderhoudsbeurten.

Op de dag van aankoop is het vrijwel altijd mogelijk om de fiets direct mee te nemen. Het kan voorkomen dat uw auto niet groot genoeg is, of dat u niet over een fietsendrager beschikt. Het is binnen de regio Zeeland mogelijk om de fiets gratis thuis te laten bezorgen. Voor Zeeuws- Vlaanderen geldt hiervoor de meerprijs van +€15,-. In de rest van Nederland bedragen de transportkosten €25,-. Let op: Momenteel kunt u profiteren van gratis verzending! Een extern transportbedrijf haalt de fiets dan bij ons op en bezorgt de fiets bij u thuis. Meer informatie over bezorging en retourzendingen kunt u hier vinden. 

Mocht u nog andere vragen hebben over Centerpoint, stuur dan gerust een mail via het contactformulier.

De medewerkers van Centerpoint hopen u spoedig te mogen begroeten in onze showroom! Graag tot ziens!


Centerpoint Fietsen

Harinvlietplein 4

4301 XG Zierikzee

0111-450018


Centerpoint Fietsen 


Openingstijden

Maandag  09:00 - 18:00
Dinsdag  08:00 - 18:00
Woensdag  08:00 - 18:00
Donderdag    08:00 - 21:00
Vrijdag  08:00 - 18:00
Zaterdag  09:00 - 17:00
Zondag  gesloten

 

KvK-nummer: 22062343

Btw-identificatienummer: 196714369B01